SPRUITJES

INSPIRERENDE EN VERFRISSENDE WANDELINGEN!

DE GEUR VAN VERSE KOFFIEBONEN

ROMMELIGE ONTWERPEN

S' AVONDS KNUFFELEN IN DE ZETEL

VOGELS OP HET DAK

JOGGEN

FOOD. HEEL VEEL FOOD.

Over mij

Hey! Hi! Hallo!

“Je bent een goede grafisch ontwerper, maar een master grafisch ontwerp halen, zie ik jou niet doen”.  

Exact deze woorden had ik van mijn mentor nodig om te bewijzen dat ik het wél kan.  

Ken je dat gevoel, dat mensen niet geloven in wat je wilt? Dat geeft je extra veel goesting om het juist wél te doen. 

Als grafisch ontwerper vraag ik altijd naar jouw verhaal. Want het is jouw
verhaal dat ik vorm geef. Je eigen verhaal, jouw waarden & visie moet
vertaald worden in jouw huisstijl. Elk bedrijf is uniek, en dit moet op de juiste visuele manier gecommuniceerd worden.

Maar graag vertel ik jou ook mijn verhaal.
Beginnen bij het vroege begin. Want zelfs al als 11-jarige wist ik al heel goed wat ik later wou doen. Grafisch ontwerper worden.
Vreemd, want ik kon helemaal niet goed tekenen.
Na heel wat woensdagnamiddagen in de tekenschool, bachelor studie grafisch ontwerp in Genk MAD faculty, master grafisch ontwerp in LUCA Brussel en buitenlandse werkervaring in Stockholm kan ik mezelf dan met trots grafisch ontwerper noemen.

Dit traject was dus helemaal niet zonder slag of stoot.
De master behaalde ik, in hetzelfde jaar dat ik de specifieke lerarenopleiding haalde. Een zwaar jaar, maar een jaar waar ik nu nog altijd de vruchten van pluk. Want naast freelance grafisch ontwerper, ben ik ook Adobe docent en mag ik studenten en bedrijven kennis laten maken met de wondere wereld van Photoshop – Illustrator en Indesign.

Waarom als freelance ontwerper? I tried, I did. Maar ik ben geen 9-5
persoon. Ik functioneer niet in een bedrijf. Zeker niet als ik creatief moet
zijn. Ik geloof dat creativiteit niet te vinden is tussen 4 muren, en dat je als ontwerper vrijheid nodig hebt om inspiratie te krijgen. Werken voor een baas als grafisch ontwerper heb ik jaren gedaan. Hier heb ik enorm veel geleerd, zowel op technisch als persoonlijk vlak. Starten als zelfstandige in 2017 was voor mij dan ook de beste beslissing.

Want ik geloof dat iedereen een passie heeft, en ik geloof dat je moet kunnen genieten van je werk. En dat het woord ‘werk’ zelfs niet mag bestaan.

Als jij veel kracht en energie haalt uit wat jij doet, is dat de beste job die er is. En dit wil ik graag voor jou visueel vertalen. Ik geef jouw verhaal vorm. Want dat is het mooiste verhaal dat er bestaat.

BEN JIJ KLAAR OM JE VERHAAL VISUEEL TE VERTALEN?

OFFICE DOG BILLIE

Wat is een ontwerper zonder office dog? Billie zorgt elke dag weer voor het nodige enthousiasme en helpt me er (op haar manier) aan herinneren dat er soms ook gewandeld en gespeeld moet worden.  

En het is tijdens zo’n wandeling dat veel ideeën ontstaan! Na zo een wandeling, is Billie ook een trouwe voetenligger onder de bureau! Love it!  

Stiekem verovert Billie soms ook de harten van nieuwe klanten door haar assortiment aant speeltjes te tonen. Love it even more!  

Sidenote; heb jij bang van een hond? Geen probleem, laat me dit op voorhand weten, en dan zorg ik ervoor dat we een afspraak inplannen zonder gezelschap van de hond!